VAN / GEVAŞ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Okul Tel 4326122561 Okul Müdürü GSM 5536104739
Karşıyaka Mahallesi İstiklal Caddesi No112 Gevaş/Van
Vizyon
Çağın gereği olarak, eğitimin önündeki engelleri aşıp, çağdaş eğitim-öğretim anlayışı içinde; modern, ilkeli, saygın, özgün, dünya gereksinimlerini benimsemiş; özgüvene sahip, başarılı, her yönüyle örnek kendini gerçekleştirmiş şahsiyetler yetiştiren; kaliteli, etkili ve verimli eğitim öğretim hizmeti sunan bir eğitim yuvası olmak.
Misyon
Türk milli eğitimin genel amaçları doğrultusunda; evrensel değerleri ilke edinerek, kaliteli, etkili ve verimli eğitim öğretim hizmeti sunup; her alanda etkin ve kendine güvenen, farklı ve bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren kendini gerçekleştirmiş başarılı bireyler yetiştirmek.
MERKEZ
MERKEZ KARŞIYAKA MAHALLESİ 100. YIL CADDESİ GEVAŞ/VAN